wie ben ik?
Ik ben Sanne Verbruggen en sinds 7 jaar werkzaam als freelance chef. Na jaren in dienstverband werkzaam te zijn geweest te zijn geweest heb ik de stap genomen om chef&servebysanne op te zetten. Ten eerste om restaurant te helpen op de momenten dat ze extra hulp in hun professionele keuken nodig hadden. Hier kwamen steeds meer opdrachten voor opdrachtgevers bij die voor gasten op locatie koken. Zo werd mijn werk steeds meer diverse. Mijn werkzaamheden gaan alle kanten op. Het meedraaien in de keuken op verschillende niveaus tot het draaien en aan sturen van o.a uitgeserveerde diners en bbq's. Ook in de voorkant van het horeca vind ik het leuk om mee te draaien. Het contact met de gasten en het bezorgen van een leuke dag of avond maakt mijn werk extra leuk. Zorgen dat ze aan niks te kort komen en net dat beetje extra, zodat ze een heerlijke tijd hebben.
Mijn inspiratie haal ik (het klinkt eigenlijk heel saai) uit lekker uit eten gaan, met vrienden koken en heerlijk genieten van lekker eten op vakantie.
Ook met een goed glas wijn maak je mij erg gelukkig. Ik heb de luxe dat ik een man heb als sommelier. De combinatie van wijn en eten vind ik daardoor nog interessanter.


Maak jouw eigen website met JouwWeb